aynen katılıyorum arkadaşa.les paul kadar mükemmel bir rock ikonu bilmiyorum.bende epi les paul standart plus top kullanıyorum ve tonlarından çok memnunum.senin yerinde olsam 2. el benim gitardan bakmanı tavsiye ederdim.o fiyatı kuruşuna kadar hakeder...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Elektro gitar alacağım, tavsiye...
Collapse
X
-
MYGitarist++
- Jul 2006
- 254
-
Ekipmanlar:
1- 1979 Fender USA Stratocaster " İnternational Color Series-Monaco Yellow + hard tail )
2- 2001 Fender Tom Delonge Signature Stratocaster " Surf Green "
3- 2005 Fender Custom Shop 50s Esquire " Sonic Blue "
4- 2005 Epiphone Les Paul Standart Plus Top " Heritage Cherry sunburst "
5- 2005 Made in China Project Guitar
6- 2010 Fender Custom Shop 60s Jazz Bass " Shell Pink "
7- Line 6 tone port ux2
8- Tech 21 Sansamp vt bass
9- Ampeg BA600 1x15 amplifier
-
Kirk-Lee isimli üyeden alıntı Mesajı gösterTip açısından düşünürsek bence kullanıcının göz zevkine kalıyor o durum
Yok dostum öyle olmuyor işte
Les Paul bir süre sonra seni hipnotize edip etkisi altına alıyor başka gitar beğenmiyorsun yani
Yorum
-
aylarca les paul bir gitar kullandım.. bence çok bıkkınlık veren bir gitar tipi.. tamam belki bin eurolar verip bir gibson alsam çok rahat çok kullanışlı gelecektir ama genel olarak hem tipi hem klavyesi hemde yerçekimine yenik düşüşüyle hantal bir gitar.. hiçte büyüleyici değil
konuyu açıp yorum bekleyen arkadaşımıza cort gitarlara güzelce bir bakmasını öneriyorum.. öyle 700 800 civarı bir paraya cort'tan şekil itibari ile çok güzel gitarlar bulunabilir, ki fiyatına göre genel olarak iyi performans verir cort gitarlar.. yalnız slash üzerinden gitara sarılmış olduğunu düşündüğüm bir insan olarak seni, K serisinin gitarları çok şekildir ama hiç sana gitmez diyebilirim, saygılarımı sunarım..
Yorum
-
MYGitarist++
- Nov 2008
- 98
-
Now the World Is Gone I'm Just One
Oh God, help Me
Hold my breath as I wish for death
Oh please god, wake me
Les Paul ların önce şekillerine hayran olursun sonra klavyesini eline alırsın fretleri biraz önde gelir sana sanki her an eline batıp açıtacakmış gibi hissedersin ama 2 gün sonra bakarsın ki herhangi bir strat ı çalamıyorsun les paul un o kalın fretli,ahşabı çerçeveli klavyesini arıyorsun işte o zaman les paul aşkı başlıyor anlıyorsun ki gerçekten les paul ları seviyorsun.deneyen ler bilir denemeyenler de hakkında kötü yorumlar yapar ancak.siz gitarı görüntüsüne bakarak alıyorsanız ve gitarın elinize oturup oturmayacağını,nasıl çalabileceğinizi,vücudunuza yatkınlığını vs. yi düşünmüyorsanız size diyecek laf bulamıyorum...
Yorum
-
Offf!!! Dostum şimdi beni can evimden vurdunn!!BlAdEMASTEr isimli üyeden alıntı Mesajı gösterRR gibisi yok. kısaca demek istediğim zevkler ve renkler tartışılmaz. rahatlık konusuna gelince oda kişiden kişiye değişir.
Hayalimde iki gitar var.
Biri Gibson '57 Goldtop
Diğeri Jackson RR1
Şekillerine bakıp birbiriyle ne alakası var diyebilirsiniz ama öyle işte
Bu da benim sevdam
Yorum
-
lemmy_fan isimli üyeden alıntı Mesajı gösterOfff!!! Dostum şimdi beni can evimden vurdunn!!
Hayalimde iki gitar var.
Biri Gibson '57 Goldtop
Diğeri Jackson RR1
Şekillerine bakıp birbiriyle ne alakası var diyebilirsiniz ama öyle işte
Bu da benim sevdam
saygı duyarım.
Yorum
-
Yorumlarin için teşekkürler. Slash üzerinden gitara sarildiğim doğru
almak istediğim gitarin hem sesi hem de görüntüsü güzel olsun istiyorum. Les paul kasa olmasini isterim elbette ancak olmasa da olabilir. Les paul olmayip da güzel görünen gitarlar da var. Jem klavyeler çok güzel oluyor. Ama onlar da biraz pahali diye duydum. Tarzimi biliyosundur, konuda belirtmiştim. Sence bana hangi gitar, hangi model gider? Fiyat araliğini 500 ytl ye kadar ve 500-700 ytl arasi olarak iki şekilde belirtmek istiyorum. Ilk tercihim 500 ytl'ye kadar.
yardimci olursan çok sevinirim...
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum